Categories
Nieuws

How Finland Solved Homelessness @ WeMakeThe.City Festival

Op het WeMakeThe.City festival van Pakhuis de Zwijger heeft Nienke Boesveldt op woensdag 19 juni de break-out sessie ‘How Finland ended homelessness’ gemodereerd en heeft daarna haar eigen onderzoek besproken met het publiek.

Tijdens de sessie is Juha Kaakinen ingegaan op hoe Finland dakloosheid oplost: door mensen zonder huis en huis te geven. Nu is dit natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Wilt u meer weten over hoe Finland dit precies voor elkaar heeft gekregen? Het executive programma inclusief studiereis naar Finland begint weer op 27 september. U kunt zich inschrijven via: https://executivemobw.sites.uu.nl/aanmelden/

Wilt u meer weten over de break-out sessie? Kijk dan op:

How Finland solved homelessness