‘Door inzet van ervaringsdeskundigen wordt er besproken waar normaal niet over gesproken wordt’

Eind september nam Movisie een interview af met Nienke Boesveldt over haar onderzoekswerkzaamheden in het kader van ambulantisering en regionalisering van de maatschappelijke opvang en beschermd wonen in verschillende regio’s. In het interview ging ze verder in op de meerwaarde van onderzoek naar deze ontwikkelingen, de meerwaarde van de samenwerking met ervaringsdeskundige duo-onderzoekers en de vertaalslag van onderzoek naar de praktijk.

Het volledige interview kunt u hieronder lezen:
https://www.movisie.nl/artikel/door-inzet-ervaringsdeskundigen-wordt-er-besproken-waar-normaal-niet-over-gesproken-wordt

Tevens organiseerde Nienke in samenwerking met Movisie een aantal bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst vond plaats op 1 oktober met het thema ‘van beschermd wonen naar beschermd thuis’. Hier presenteerde ze samen met haar duo-onderzoekers de resultaten van het onderzoek aan professionals die werkzaam zijn in de wijk.

Delen
Categorieën: Nieuws