Onderzoekers Nienke Boesveldt en Emmely van Dijk spreken op de Housing First Partners Conference in Seattle (WA) Maart 2020

In maart zullen onze onderzoekers Nienke Boesveldt en Emmely van Dijk spreken op de tweejaarlijkse Housing First conferentie in Seattle.
Tijdens de conferentie zullen verschillende presentaties, workshops en interviews worden gehouden met provides, onderzoekers, beleidsmakers en ervaringsdeskundigen die zich bezig houden met het beëindigen van dakloosheid middels Housing First.  Er zal tijdens deze 4 dagen dieper worden ingegaan op best-practices en kennis over hoe Housing First het meest succesvol kan worden geïmplementeerd en uitgevoerd. Op basis van haar afstudeeronderzoek naar Housing First bij Platform 31 zal Emmely samen met Nienke een presentatie geven over de verscheiden interpretaties van de implementatie van housing first in verschillende settings in Europa. Ze zal laten zien dat verschillende aannamens en ideëen over de doelgroep en Housing First een belangrijke uitwerking hebben op het de uitvoering en het effect van Housing First.

  •  Inschrijven voor de conferentie kan hier 
  •  Meer lezen over het afstudeeronderzoek van Emmely van Dijk naar Housing First kan via deze link

 

 

Delen
Categorieën: Agenda