Op 15 Maart 2020, toen de wereld wel even iets anders aan haar hoofd had, is het 5 jarig Onderzoek naar ambulantisering en regionalisering van cliënten in de maatschappelijke opvang en beschermd wonen verhuisd van de Universiteit Utrecht naar de Universiteit van Amsterdam. Bij deze Universiteit kan het team de komende jaren verder met haar Onderzoek bij het Amsterdams Instituut voor Sociaal Wetenschappelijk Onderzoek (AISSR) binnen de onderzoeksgroep Politieke Sociologie. Het team sluit hiermee aan op een onderzoekstraditie binnen de UvA, en het vroegere werk van Leon Deben. Kijk voor meer informatie ook op https://www.uva.nl/shared-content/subsites/amsterdam-institute-for-social-science-research/en/research-groups/political-sociology/political-sociology.html

Delen
Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.