Categories
Uncategorized

Onderzoek MO BW verhuisd

Op 15 Maart 2020, toen de wereld wel even iets anders aan haar hoofd had, is het 5 jarig Onderzoek naar ambulantisering en regionalisering van cliƫnten in de maatschappelijke opvang en beschermd wonen verhuisd van de Universiteit Utrecht naar de Universiteit van Amsterdam. Bij deze Universiteit kan het team de komende jaren verder met haar Onderzoek bij het Amsterdams Instituut voor Sociaal Wetenschappelijk Onderzoek (AISSR) binnen de onderzoeksgroep Politieke Sociologie. Het team sluit hiermee aan op een onderzoekstraditie binnen de UvA, en het vroegere werk van Leon Deben. Kijk voor meer informatie ook op https://www.uva.nl/shared-content/subsites/amsterdam-institute-for-social-science-research/en/research-groups/political-sociology/political-sociology.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *