Welke positie heeft de GGZ in de huidige en toekomstige samenleving? Welke verschuivingen vinden er plaats en hoe anticipeer je op deze veranderingen? Welke ontwikkelingen hebben impact op de dagelijkse praktijk? 

In zeven bijeenkomsten gaan we dieper in op verschillende perspectieven, hoe het GGZ netwerk in elkaar zit en hoe het speelveld er uit ziet. Hierdoor wordt je je bewust van de ontwikkelingen en kijk je met een andere blik naar innovaties. Na afloop ben je je bewust van je invloed en weet je welke interventies je kunt inzetten om het geheel te verbeteren!

Colleges worden georganiseerd door dr. Nienke Boesveldt (UvA) en Michiel van Hees (CQ-procesmanagement) en vinden door het land heen op innovatieve locaties in de GGz plaats i.s.m Tom van Mierlo, Machteld PloegFlora de Groot, Martijn Kole/ Ton Verspoor (ENIK) en Jules Tielens.

Er is plek voor maximaal 20 personen! Schrijf je snel in!

Interesse in deelname of meer weten? Ga dan naar: https://academy.uva.nl/content/programmas/ggz/ggz.html

Delen
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *