Op woensdag 9 december organiseert de regio Meierij en Bommelerwaard een regiobijeenkomst beschermd wonen en maatschappelijke opvang. Dit keer helaas niet fysiek, maar middels een webinar. Het doel en de inhoud blijft onverminderd hetzelfde: verbinding met elkaar houden binnen het werkveld van beschermd wonen en maatschappelijke opvang.

Dit jaar presenteren we de uitkomsten van de tweede meting van het prospectief onderzoek naar regionalisering en ambulantiseringvan in de regio en zal er uitgebreid worden teruggeblikt op de successen van het afgelopen jaar en de uitdagingen voor het komdende jaar. We zullen zorgen voor een interactief en inspirerend programma.

Datum: woensdag 09 december 2020
Tijd: 10.30 – 11.45 uur
Voor wie: alle betrokken partners van Beschermd Wonen en Maatschappelijke Opvang (o.a. zorgaanbieders BW/MO, woningcorporaties, cliënt-, familie- en adviesraden, welzijnspartners, beleidsmedewerkers van gemeenten, sociale wijkteams, regionale toegang, leden van de colleges en gemeenteraden).

Aanmelden: betrokkenen en geintersseerden kunnen zich aanmelden via deze link door te klikken op ‘attend’. Als je je e-mailadres invult krijg je automatisch een agendaverzoek met de link.

Delen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.